Нашите услуги и цени

Грижа за здравјето за повеќе среќа

Прегледи на здрави деца
Преглед на здраво новороденче Времетраење: 20 мин.
Преглед на здраво доенче Времетраење: 20 мин.
Преглед на здраво дете Времетраење: 20 мин.
Закажи термин