Известувања

Известување за работно време од 23.08.2021

Објавено: 21 Август 2021, 16:39
Од понеделник, 23.08.2021 работното време ќе биде следно: Деца со симптоми на болест 08:00 -16:00Здрави деца 10:00 - 16:00Пациенти позитивни на Ковид 19  16:30-19:00...
Прочитај повеќе

Известување за закажувања

Објавено: 9 Август 2021, 20:01
...
Прочитај повеќе

Промена на работно време во летниот период

Објавено: 27 Мај 2021, 22:37
Поради користење на годишни одмори како и секоја година ке има мала промена во работното време :)...
Прочитај повеќе