Известувања

Известување за работно време од 23.08.2021

Објавено: 21 Август 2021, 16:39
Од понеделник, 23.08.2021 работното време ќе биде следно: Деца со симптоми на болест 08:00 -16:00Здрави деца 10:00 - 16:00Пациенти позитивни на Ковид 19  16:30-19:00...
Прочитај повеќе

Го чуваме вашето здравје

Грижа за здравјето за повеќе среќа

Прегледи на здрави деца

Преглед на здраво новороденче

Прегледи на здрави деца

Преглед на здраво доенче

Прегледи на здрави деца

Преглед на здраво дете