Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
1. На барање на пациентите закажувањето за деца со симптоми на болест во моментот е паузирано.
2. Закажувањето за здрави деца е сеуште активно.
3. Суспектни и докажани Covid-19 пациенти задолжително да се јават на телефон 078477126
4. Од 17:30 до 19 часот - преглед на пациенти позитивни на Covid-19
Услуга Преглед на здраво дете Промени
Преглед на здраво дете
Изберете датум
Прв слободен термин е пронајден на 10 Март 2023
Пон. Вто. Сре. Чет. Пет. Саб. Нед.
27
28
01
02
03
04
05
06
07
08
09
11
12
13
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com