News

Известување за работно време од 23.08.2021

Published: 21 August 2021, 16:39
Од понеделник, 23.08.2021 работното време ќе биде следно: Деца со симптоми на болест 08:00 -16:00Здрави деца 10:00 - 16:00Пациенти позитивни на Ковид 19  16:30-19:00...
Read more

Известување за закажувања

Published: 9 August 2021, 20:01
...
Read more

Промена на работно време во летниот период

Published: 27 May 2021, 22:37
Поради користење на годишни одмори како и секоја година ке има мала промена во работното време :)...
Read more