News

Известување за работно време од 23.08.2021

Published: 21 August 2021, 16:39

Од понеделник, 23.08.2021 работното време ќе биде следно: 

Деца со симптоми на болест 08:00 -16:00

Здрави деца 10:00 - 16:00

Пациенти позитивни на Ковид 19  16:30-19:00


Back