News

Известување за работно време од 23.08.2021

Published: 21 August 2021, 16:39
Од понеделник, 23.08.2021 работното време ќе биде следно: Деца со симптоми на болест 08:00 -16:00Здрави деца 10:00 - 16:00Пациенти позитивни на Ковид 19  16:30-19:00...
Read more

Our services keep your body happy

More health, more happiness

Прегледи на здрави деца

Преглед на новороденче

Прегледи на здрави деца

Преглед на доенче

Прегледи на здрави деца

Преглед на дете